mawaii

Berliinissä valmistettuja aurinkorasvoja ja kehonhoitotuotteita urheilijoille

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

URHEILIJOIDEN URHEILIJOILLE SUUNNITTELEMIA KEHONHOITOTUOTTEITA JA AURINKOSUOJATUOTTEITA – MAWAIIN VOITEET JA HOITOAINEET HOITAVAT IHOASI JA SUOJAAVAT SITÄ URHEILUN AIHEUTTAMALTA RASITUKSELTA.
Berliiniläinen Mawaii tietää mitä ulkoilmaurheilijat tarvitsevat, sillä yrityksen perustajat ovat myös itse extreme-urheilijoita. Intohimoisina urheilijoina, joiden arjessa urheilu ja liikunta ovat myös elämäntyyli, he panostavat erityisesti tuotteiden ympäristöystävällisiin ainesosiin ja tuotantotapoihin. Mawaii-tuotteissa ei ole säilöntäaineita, alkoholia, parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä luonnolle haitallisia ainesosia. Lisäksi mitään Mawaiin tuotteista ei ole testattu eläimillä. Kaikki Mawaii-tuotteet valmistetaan Saksassa ja yrityksellä on tiukka ja kattava laatuvalvonta parhaan laadun takaamiseksi.y.

Kun vietät paljon aikaa ulkona, on erityisen tärkeää suojata iho haitalliselta UV-A ja UV-B-säteilyltä. Tämä on erityisen paikkansa pitävää kestävyyslajien harrastajille, jotka viettävät pitkiäkin aikoja auringossa. Auringonsuojavoiteiden lisäksi myös ihonhoidolla on tärkeä rooli, sillä iho tarvitsee paljon vitamiineja ja ravinteita, kuten aloe veraa ja jojobaa. Mawaii-aurinkovoiteet on kehitetty erityisesti urheilijoiden vaatimuksia ajatellen, minkä ansiosta ne ovat veden- ja hienkestäviä. Lisäksi ne imeytyvät tehokkaasti ja antavat ihon hengittää. Tuotteita on saataville eri käyttötarkoituksiin ulkoisista olosuhteista ja ihon tyypistä riippuen. Yleisesti ottaen Mawaiin valikoimasta löytyy sopiva tuote kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja allergiselle iholle. Voiteet eivät pelkästään suojaa UV-A ja UV-B-säteilyltä, vaan myös otsonikaasulta. Voiteet vähentävät myös paleltumisen riskiä sekä suojaavat ihoa tuulelta ja nestehukalta. 

Anna ihollesi sen ansaitsema suoja urheiluun – Mawaiin aurinkovoiteilla ja ihovoiteilla!