LINKA LOCK
Tavallista älykkäämpi pyörän lukko

Pyöriin tulee yhä enemmän elektroniikkaa – ja nyt myös runkolukkoon. LINKA alkoi Kickstarter-projektina Oaklandissa Kaliforniassa vuonna 2015. Joukkorahoituskampanjan tavoitteet saavutettiin hyvin lyhyessä ajassa ja vieläpä ylitettiin selvästi. Yli 800 tukijaa innostuivat ideasta pyörälukosta, jota voi ohjata älypuhelimellaan.

Ei enää avaimia!
LINKA-lukot pyöriin tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suojan varkauksia vastaan pyörällesi. Runkoon kiinnitettävät lukot on suunniteltu tarjoamaan paremman turvan pyöräilijöille. Lukkoa on erittäin helppoa käyttää. Pelkkä napin painallus lukosta tai älypuhelimestasi riittää lukitsemaan paikalleen 9 mm:n paksuisen teräslukon. Lähestyessäsi pyörää lukko aukeaa automaattisesti. Lisäksi lukko toimii myös ilman älypuhelinta. Jos sinulla ei ole puhelinta mukanasi, voit syöttää nelinumeroisen turvakoodin avataksesi lukon. Täten et tarvitse enää lainkaan avaimia pyörälukon käyttämiseen.
 
Varkailla ei ole mitään saumaa!
Runkolukossa on integroitu kiihtyvyysanturi, joka tunnistaa jos pyörää yritetään varastaa tai kantaa pois lukittuna. Sisäänrakennettu 100 desibelin hälytin, joka on verrattavissa läheltä ohi ajavan rekan äänenvoimakkuuteen, säikäyttää varkaan ja kiinnittää ympäristön huomion tilanteeseen. Lisäksi kiihtyvyysanturi voi lähettää ilmoituksen puhelimeesi, jotta tiedät pyöräsi olevan vaarassa.  

Älykästä suojaa pyörällesi 
Lukko ja älypuhelin ovat säännöllisesti yhteydessä toisiinsa. Voit tarkistaa puhelimesta lukon akun varaustason ja  nähdä mihin olet pysäköinyt pyörän sekä suosituksia mihin pyörää ei kannata pysäköidä. Ei siis ihme, että LINKA-pyörälukko on niin suosittu. Uusinta teknologiaa sisältävää pyörälukkoa on toimitettu jo yli 45 maahan ympäri maailman ja se on suunniteltu tarjoamaan sinulle sekä pyörällesi parasta turvaa.