•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

HOLMENKOL
Hygieenisiä tuotteita, vettä ja likaa hylkiviä pyöräilyvaatteita

Mäkihyppääjä ja kemisti Dr. Max Frisch perusti Ditzingenissä Sakassa vuonna 1992 yrityksen, joka toi sarjatuotannon ensimmäinen hiihtovoiteiden valmistukseen. Tänään HOLMENKOL valmistaa hiihto-, kenkää, kynttilä- ja lattiavahojen lisäksi laajan valikoiman erilaisia hoito- ja puhdistustuotteita pyöräilyvaatteille. Kotimaan rajojensa ulkopuolella yritys on erityisen tunnettu tekstiilien ja kenkien kyllästysaineistaan.

HOLMENKOL – lootus-ilmiö karkottaa likaa ja vettä
HOLMENKOLin vedenpitävyyttä parantavat tuotteet hyödyntävät lootus-ilmiötä, joka perustuu lootus-kasvin lehden rakenteeseen; vesi virtaa lehdiltä pois sen sijaan, että se jäisi paikalleen. HOLMENKOL kyllästysaineet käyttävät samaa toimintaperiaatetta parantaen näin tekstiilien vedenpitävyyttä ja lian hylkimistä.

HOLMENKOL – hygieenisiä tuotteita
Hiki jättää tekstiileihin bakteereja, mikä johtaa hajun muodostumiseen. Hajuja aiheuttavien bakteerien poistaminen edellyttää usein pesua korkeassa lämpötilassa. HOLMENKOLin pesutuotteet mahdollistavat tekstiilien pesun tavallista matalammassa lämpötilassa ja käsinpesuna. HOLMENKOL tarjoaa monipuolisen valikoiman pesu-, kyllästys-, ja hoitotuotteita urheilijoiden tarpeisiin.