HEY SPORT

Pesuaineita, hajunpoistajia ja vedenpitävyyttä edistäviä tuotteita pyöräilyvaatteille

Vaatteet

  • Lajittelu:

1 Hakutulokset

No products found!

Norwalde, Saksa, vuosi 1906 – tapahtuu käänne historiassa. Schweizer Effax -yritys aloittaa toimintansa valmistamalla kengän ja nahan hoitotuotteita. Tänä päivänä mallisto sisältää tuotteita monenlaisten tekstiilien hoitoon. HEY SPORT on alajaosto, joka on erikoistunut teknisten ja hengittävien urheiluvaatteiden hoitoon.

HEY SPORT – Puhtaanapitoa ja hoitoa teknisille vaatteille
Yksinkertaiset kyllästeet saattavat vahingoittaa nykyaikaisi urheiluvaatteita, mikä johtaa niiden ominaisuuksien katoamiseen. Materiaali saattaa esimerkiksi menettää hengityskykynsä ja tuulen- ja vedenpitävyytensä. HEY SPORT tarjoaa kattavan malliston erilaisia hoitotuotteita ja kyllästeitä näiden ominaisuuksien parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tällä tapaa vaatteet ja varusteet saa pidettyä puhtaina ja toimintakykyisinä. Mallistosta löytyy puhdistus- ja hoitotuotteita aina merinovillasta kypärien ja suojien pehmusteille.
 
HEY SPORT – Laatua ja ympäristöystävällisyyttä
HEY SPORTin vedenpitävyyttä parantavat kyllästysaineet perustuvat pinnoituksen luomiseen yksittäisten kuitujen tarkkuudella. Useat muut markkinoilla olevat tuotteet tiivistävät materiaalin koko pinnan rajoittaen samalla hengittävyyttä. Yksittäisten kuitujen pinnoitus sen sijaan tekee materiaalin vedenpitäväksi säilyttäen samalla muut halutut ominaisuudet. Kaiken lisäksi HEY SPORTin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja luonnossa hajoavia.