Falk
Navigointia Falkin tuotteilla – saavuta määränpääsi turvallisesti

Saksalainen yritys Falk on myynyt erilaisia karttoja Saksassa jo vuodesta 1945 ja jo useiden vuosien ajan Falkin valikoimaan ovat kuuluneet myös navigointilaitteet, jotka näyttävät autoilijoille, kävelijöille ja pyöräilijöille tietä. Falkin navigaattori on erityisen hyvä valinta tuntemattomilla seuduilla ja perinteisistä kulkureiteistä poikkeaville reissuille. Pääkatujen lisäksi monipuolisista kartoista löytyvät myös monenlaiset pyörätiet, metsäpolut ja vaellusreitit.

Pyöränavigaattorien valmistajalla Falkilla on valikoimassaan lukuisia erilaisia navigointiin soveltuvia laitteita. Huipputeknologiaa sisältävät GPS-laitteet viimeisimmillä ohjelmistoilla auttavat sinua löytämään uusia reittejä ja navigoimaan lyhintä tai nopeinta reittiä määränpäähän tuntemattomassakin maastossa. Falkin reitinsuunnittelutoiminto tietokoneelle asennettavassa navigointiohjelmistossa on optimoitu auttamaan pyöräilijöitä navigoimaan niin maantiellä kuin maastossa, niin retkillä kuin tavoitteellisessa harjoittelussa. Falk tietää parhaan reitin määränpäähäsi. Falkin pyöräilynavigaattoreilla voit toteuttaa pyörälenkkisi turvallisesti alusta loppuun.

Falk – luotettava ja turvallinen matkakumppani kaikkeen pyöräilyyn
Ajantasalla olevan ja luotettavan ohjelmiston lisäksi Falkin pyöränavigaattorit ovat myös varustettuja tyylikkäällä muotoilulla. Käyttäjäystävällisyys, koko ja laatu ovat myös tärkeitä ominaisuuksia, joita kompakteista ja helposti mukana kulkevista Falkin navigaattoreista löytyy.

Pyöräilyelektroniikkaa Falkilta – navigoinnin huipputeknologiaa käytännöllisillä ominaisuuksilla
Falk tarjoaa pyöräilijöille kattavan valikoiman tarvikkeita, jotka ovat erityisesti ulkokäyttöön suunniteltuja. Vara-akkuja, adaptereita kiinnikkeisiin, ohjaustankojen kiinnikkeitä, varaosia, latureita sekä neopreenikoteloita ja nylonkoteloita Falkin navigaattoreille. Falkin elektroniikkatarvikkeet sopivat erinomaisesti niin lyhyille kuin pitkille matkoille. Pyöräilynavigaattoreiden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa elektroniset kompassit, erilaisia karttatasoja, reittien tallennus ja reittiennätysten seuranta, pyöräilykartat topografisella datalla sekä reittisuunnittelutyökalut. Matkustamista rakastaville pyöräilijöille Falkin kattavasta valikoimasta löytyy varmuudella sopiva navigointilaite auttamaan määränpään saavuttamisessa.