Dartmoor
Kuumia pyöränosia lennokkaisiin vauhtilajeihin

Dartmoor on puolalainen laadukkaiden maastopyörän runkojen ja osien valmistaja. Yritys on erikoistunut vauhtilajien Dirt Jump, Slopestyle, Freeride ja Downhill asettamiin koviin vaatimuksiin osien kestävyydelle ja toimivuudelle. Tärkeintä on adrenaliini, pyörän hallinta ja hauskanpito.

Kevyet ja mutkattomat Dartmoorin osat yhdistävät tukevuuden ja kestävyyden tyylikkyyteen kaikissa maastopyöräilyn vauhtilajeissa, missä suuressa roolissa ovat hyppyjen hallinta ja esteiden selvittäminen sulavasti tyylillä. Kaikki puolalaisen yrityksen valmistamat tuotteet ovat saatavilla useissa eri anodisoiduissa väreissä, jotta voit kustomoida pyöräsi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Kenties tärkeimmät osat Dirtillä ja alamäkiajossa ovat polkimet. Niiden on taattava turvallinen pito erittäin haastavissa olosuhteissa ja kannateltava lähes koko pyöräilijän painon suurissakin hypyissä.

Myös kaikki muut Dartmoorin valmistamat osat ovat huolellisesti suunniteltuja toimivuutta ja tyyliä ajatellen. Tieto vauhtilajien asettamista vaatimuksista ei ole vain tipahtanut syliin kirkkaalta taivaalta. Dartmoorilla on paljon kokemusta yhteistyöstä huippu-urheilijoiden kanssa tuotekehityksessä. Melko nuori yritys aloitti toimintansa aikoinaan Dirt Jumpiin kehitettyjen tuotteiden parissa ja heidän juurensa tässä lajissa vaikuttavat paljon edelleen yrityksen tuotekehitykseen ja toimintaan.