•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

contigo
tukevat juomapullot urheilijoille

Contigo tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä juomapulloista, jotka soveltuvat erinomaisesti niin pitkille kuin lyhyille pyörälenkeille. Contigon tuotteet ovat poikkeuksellisen kestäviä, helppokäyttöisiä ja myös erittäin tyylikkäitä. Contigon tuotteet ovat 100-prosenttisesti vedenpitäviä ja juoma pysyy kylmänä tai kuumana tavallista pidempään erinomaisen lämmöneristyksen ansiosta. Näiden ominaisuuksien ansiosta juomapullot soveltuvat erinomaisesti pyöräilyyn ja muuhun urheiluun, kun halutaan käyttää huippulaatuisia juomapulloja.

Käytännöllisiä kumppaneita pyöräilyyn: Juomapullot urheilulliseen pyöräilyyn
Erityisesti pidemmillä pyörälenkeillä ja pitkissä kisoissa säännöllinen juominen on erittäin tärkeää. Juomapullon tulee optimaalisesti tukea pyöräilijää nesteellä, mutta tämän lisäksi sen tulee olla helppokäyttöinen eikä se saa vuotaa. Contigon juomapullot yhdistävät esimerkillisesti nämä ominaisuudet. Esimerkiksi kanteen integroitu suuaukko ei pelkästään mahdollista mukavan juoman nauttimisen. Se on myös hyvin suojattu likaa vastaan suljettuna, jotta mikään ei estäisi sinua juomasta juuri silloin kun haluat. Lisäksi contigon juomapulloja on erittäin helppoa käsitellä yhdellä kädellä, mikä tekee juomisesta niistä erittäin helppoa ja miellyttävää kaikissa tilanteissa.

Nykyaikainen tyhjiöeristys – parasta käyttömukavuutta
Kaksoisseinämillä varustetut contigo-juomapullot ovat varustettuja tyhjiöeristyksellä, jotta juoman lämpötila voidaan ylläpitää useita tunteja. Contigon juomapullolla olet aina hyvin varustautunut, oli pullo sitten repussa tai pullotelineessä.