Compressport

valmistaa kompressiotuotteita urheilukäyttöön.

Vaatteet

  • Lajittelu:

1 Hakutulokset

COMPRESSPORT on sveitsiläinen yritys, joka on valmistanut kompressiotuotteita urheiluun vuodesta 2008. Kaikki tuotteet valmistetaan 100 % Euroopassa. Yritys on kehittänyt kompressiotekniikkaa hyödyntävät sukat, paidat, shortsit, housut ja erilaiset tuet yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten ja urheilijoiden kanssa. Näin on varmistettu tuotteiden laatu ja toiminta sekä yrityksen ehdottoman luotettava imago.

Urheiluvaatteita kompressiotekniikalla
COMPRESSPORTIN tavoite on pystyä yllättämään urheilijat ja aktiiviliikkujat tuotteiden toiminnalla aina uudestaan kehittyvän teknologian ja uusien trendien avulla. Tästä syystä mallistoon lisätään tuotteita jatkuvasti kehitystyön edetessä. Esimerkkeinä ovat Armforce-irtohihat, Performance Line chipband -vyö ja Racing low cut -sukat.

Tehokas tukeva vaikutus suoritusta ennen, sen aikana ja jälkeen
COMPRESSPORT on kehittänyt kompressiotuotteita, jotka ovat tehokkaita niin ennen, jälkeen kuin suorituksen aikanakin käytettäessä. Esimerkiksi COMPRESSPORT Full 3 D DOT -kompressiosukat tarjoavat suorituskykyä edistävän vaikutuksen niin harjoittelussa kuin kilpailuissa. Kompressiovaikutus edesauttaa aineenvaihduntaa ja käytetty materiaali tarjoaa erinomaisen kontaktin jalan ja kengän välillä estäen samalla ylimääräistä jalan liikettä kengän sisällä. Lisäksi kyseinen malli lisää luonnollista anatomista painetta alaraajojen lihaksille edesauttaen aineenvaihdunnan sivutuotteiden poiskuljetusta, mikä edesauttaa suorituskykyä.

COMPRESSPORT tuo urheilijan hyvinvoinnin ja suorituskyvyn etusijalla niin harjoittelussa kuin jokapäiväisessä elämässä. Tuotteiden käytön avulla urheilijat pystyvät harjoittelemaan entistä pidempään ja tehokkaammin varmistaen samalla mahdollisimman tehokkaan palautumisen.