•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Compex
Nopeuta palautumistasi ja paranna suorituskykyäsi Compexin avulla

Sveitsiläinen Compex tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lihasstimulaattoreita harjoittelun tueksi. Yli 20 vuoden kokemuksella valmistetut tuotteet tarjoavat apua kuntoutukseen, kivun hallintaan ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Laitteiden erilaiset ohjelmat mahdollistavat eri lihasryhmien stimuloinnin, harjoittelun ja rentoutumisen. Asetuksista on lisäksi valittavana painopiste voima- vai kestävyysominaisuuksien väliltä.

Compexin tuotteiden vaikutus on todistettu kliinisissä kokeissa. Hyödyt ulottuvat suorituskyvyn kehittämisen ja palautumisen nopeutumisen lisäksi myös vammariskin pienentymiseen. Muscle Intelligence™ -teknologia säätää stimulaation automaattisesti käyttäjälle sopivaksi, mikä takaa mahdollisimman hyvän vasteen.

Tiivis yhteistyö fysioterapeuttien, lääkäreiden, kipupotilaiden ja urheilijoiden kanssa on tehnyt laitteista hyvin monipuolisia ja laajaa käyttäjäkuntaa palvelevia. Compexin käyttö voi toimia erinomaisena harjoitusohjelman lisänä tai tarvittaessa jopa korvata perinteisen harjoituskerran.

Tehokkuuden ohella Compex kiinnittää paljon huomiota laitteiden helppokäyttöisyyteen. Osa malleista on varustettu langattomalla datansiirrolla, mikä tekee niistä entistä kätevämpiä käyttää ja monipuolistaa niiden käyttösovelluksia entisestään.