COBI
Connected Biking

Älykkäät ja helppokäyttöiset pyöräilyjärjestelmät ja tarvikkeet
Vaikka maailma muuttuu yhä digitaalisemmaksi päivä päivältä, on pyöräily suurimmaksi osaksi edelleen analogista ja se on siten saavuttanut jo rajansa nykyajan digitaalisessa elämäntyylissä. COBI perustettiin ajatuksella, että kaikkien tulisi varustaa pyöränsä digitaalisella teknologialla yhdistääkseen pyöränsä digitaaliseen maailmaan.

Visio: Älykkäät pyöräilyjärjestelmät urheiluun ja arkeen
Pyöräilijöiden tulisi käyttää pyöriään useammin, suunnitella ja toteuttaa reittinsä älykkäämmin, pitää tiedot suorituskyvystään ja kunnostaan näkyvillä, kommunikoida ystävien kanssa ja kuunnella suosikkimusiikkiaan. Lisäksi COBI panostaa siihen, että pyöräily olisi mahdollisimman turvallista, että kädet voi pitää kiinni ohjaustangossa ja että katseen voi pitää tiessä. COBIn järjestelmää voidaan käyttää intuitiivisesti, sitä voidaan hallita älypuhelimella ja se on yhteensopiva lähes jokaisen pyörän kanssa.

Kickstarterista maailman huipulle
Tehtyään yhden historian menestyksekkäimmistä pyöräalan Kickstarter-kampanjoista vuonna 2014 ja saatuaan vahvaa tukea tunnetuilta sijoittajilta, COBI on tehnyt määrätietoisesti työtä visionsa toteuttamiseksi. Suunniteltu ja kehitetty COBI GmbH:n toimesta Saksassa, fokus on enemmänkin käyttäjässä kuin teknologiassa. COBI ei näekään itseään pyöräalan yrityksenä, vaan ennemmin teknologiayrityksenä, joka valmistaa tuotteita myös pyöräalalle.

Design kohtaa laadun
Tiimi pyrkii luomaan ja kehittämään parhaita mahdollisia kokemuksia asiakkaalle. Siten he myös panostavat paljon tuotteiden muotoiluun. COBI käyttää viimeisintä teknologiaa laitteistojen ja ohjelmistojen tuotekehitykseen. Yrityksen tavoitteena on tarjota mahdollisimman kauniita, teknisesti ylivoimaisia tuotteita ja erinomaisia ohjelmistoja edulliseen hintaan.