CicloSport – pyöräilytietokoneita tehokkaampaan harjoitteluun
Pyöräilyelektroniikkaa CicloSportilta

Yli 30 vuoden ajan Ciclosport on mahdollistanut ajettujen kilometrien ja nopeuksien seuraamisen pyöräilyssä. Pyöräilijät, jotka haluavat seurata suorituskykyään reaaliaikaisesti löytävät itselleen luotettavan harjoituskumppanin CicloSportin urheiluelektroniikasta. Nykypäivänä pyöräilytietokoneiden kehittämisessä otetaan huomioon valtava määrä muuttujia: pyörään liittyviä tietoja kuten nopeus, matka, ajoaika ja nopeusvertailut sekä muita lisätietoja kuten poljinnopeus, kellonaika, syke ja kulutetut kalorit. Lukuisten eri tietojen seuraaminen ja tallentaminen antavat pyöräilijälle hyödyllistä tietoa harjoittelusta ja mahdollistavat harjoittelun tehostamisen.

CicloSport maantiepyöräilyyn – pyöräilytietokoneita ja kattava valikoima tarvikkeita
Pyöräilytietokoneiden valmistaja CicloSport tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita muun muassa maantiepyöräilijöille. Yrityksen valikoimaan kuuluu digitaalisia, langattomia ja koodattuja monitoimisia PC-analysoinnilla varustettuja urheilutietokoneita. Monitoimisia tuotteita, jotka tarjoavat pyöräilijöille kattavasti tietoa omien harjoitustulosten saavuttamiseksi.. 

CicloSport-pyöräilytietokoneet – pyöräilijöille suunniteltu
CicloSport tarjoaa niin kilpa-urheilijoille kuin harrastajille kattavan valikoiman erilaisia pyöräilytietokoneita. Tämä mahdollistaa jokaiselle pyöräilijälle realistisen kuvan saamisen omasta tasostaan ja tavoitteistaan suhteutettuna omiin vaatimuksiinsa. Pyöräilytietokoneiden valmistaja CicloSport tarjoaa laajan valikoiman langallisia ja langattomia koodattuja pyöräilytietokoneita ja langattomia monitoimisia harjoitustietokoneita PC-analysointimahdollisuudella. Kattava valikoima tarvikkeita, kuten tankokiinnikkeitä, nopeusmittarin lähettimiä, sykevöitä, kadenssimittareita ja paljon muuta täydentävät yrityksen tuotevalikoimaa ja mahdollistavat juuri oikeat varusteet pyöräilijöille.