•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Hyvä valinta aktiivisille pyöräilijöille: BORN-tuotteet ihon- ja hiustenhoitoon
BORN-tuotteet ihon- ja hiustenhoitoon tukevat fyysistä hyvinvointia ennen harjoitusta ja sen jälkeen

Hollantilainen BORN Sportscare BV on kehittänyt urheiluravinteita sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita jo vuodesta 1985. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi aktivoivia rasvoja sekä monipuolisia urheilu- ja lihasöljyjä. Erityisesti pyöräilyssä BORN-tuotteet ovat erittäin suosittuja, sillä osa tuotevalikoimasta on suunniteltu erityisesti käyttöön ennen pyöräilyä, sen aikana ja pyöräilyn jälkeen. Tällä tavalla niin ammattipyöräilijät kuin kuntoilijat, jotka rasittavat omaa kehoaan, voivat hoitaa kehoaan ja lihaksistoaan varmistaakseen palautumisen ja uuden energian keräämisen. Yksi asia on selvä: Kun olet istunut samassa asennossa jopa useita tunteja ja tehnyt rankan harjoituksen, sinun täytyy palautua. Samanaikaisesti on tärkeää pitää kaikki kehonosat – kädet, jalat, selkä ja niska – vetreinä, jotta pystyt suoriutumaan optimaalisella tasolla myös jatkossa. BORN tarjoaa kattavan valikoiman kehonhoitotuotteita pyöräilijöille. Tarkasti annosteltuna ja oikeaan aikaan erilaiset tuotteet tarjoavat palautumista, energiatasojen lataamista ja notkeutta, joita tarvitset harjoitusten aikana sekä harjoituksen jälkeen rasituksesta kipeytyneiden lihasten hoitoon.

Valmistaudu rasitukseen
Valmistautuaksesi pitkää matkaa varten on järkevää käyttää oikeita voiteita erityisen kovassa rasituksessa oleviin kehonosiin suojataksesi niitä ja pitääksesi ne suorituskykyisinä pidempään. BORN tarjoaa myös esimerkiksi lämmittäviä ja kehon viilentymistä estäviä tuotteita pyöräilijöille. Tarjolla on jopa tuotteita käytettäväksi harjoituksen jälkeen silloin kun heti rasituksen jälkeen ei ole mahdollista päästä suihkuun. Valikoimassa on myös kehonhoitotuotteita nopeaan virkistäytymiseen sekä raikkaan ja puhtaan tunteen saamiseen liikkeellä ollessa.
 
Jauheita, voiteita ja öljyjä palautumiseen
Pyöräurheilussa on monia eri rasituksen tasoja ja vaiheita. On valmistautumista, kilpailemista sekä sen jälkeistä rentoutumista. BORN tarjoaa lukuisia tuotteita kaikkiin eri vaiheisiin mukaan lukien voiteita ja öljyjä. Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluu hoitotuotteita sekä puhdistustuotteita urheilulliselle pyöräilijän keholle. Tuotteet auttavat pyöräilijöitä niin suorituskyvyn maksimoimisessa kuin palautumisen tehostamisessa. Mukava olo niin suorituksen aikana kuin hieronnassa ja rentoutuessa on tärkeä osa parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamisessa.