•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Blackroll

Blackroll perustettiin vuonna 2007. Yritys vakiinnutti nopeasti asemansa ja tuli hetkessä tunnetuksi laadukkaiden hierontatuotteidensa ansiosta. Alussa Blackroll keskittyi erityisesti hierontarulliin, mutta myöhemmin valikoimaan on tullut runsaasti muitakin erityisesti lihashuoltoon suunniteltuja tuotteita.

Hierontarullat mahdollistavat itsenäisen lihashuollon, jonka avulla voi parantaa liikkuvuutta, joustavuutta, palautumista ja lisäksi ehkäistä vammojen syntymistä. Suuri osa tuotteista on kehitetty erityisesti ihonalaisen fascia-kudoksen jännitteiden hoitoon. Blackroll-tuotteet aktivoivat ja rentouttavat lihaskudosta ja useiden eri kovuuksien ansiosta rullat soveltuvat monen eri lajin urheilijoille ja eri lihasryhmien hoitoon. Blackroll-tuotteet soveltuvat täydellisesti perinteisten hoitomuotojen, kuten fysioterapian, kuntouttavan voimistelun, urheiluhieronnan ja osteopatian tueksi.

Blackrollin perustana on fascia-kudosten omatoiminen hoitaminen, johon usein viitataan myös lyhenteellä SMR (“Self Myofascial Release”). Tällä tarkoitetaan tehokasta hierontamuotoa, jolla saadaan lihaksissa ja fascia-kudoksissa olevia jännitteitä purettua.
 
Blackroll kiinnittää paljon huomiota kestävyyden ja laadun tärkeyteen kaikissa tuotteissaan. Kaikki tuotteet ovat Saksassa valmistettuja ja 100-prosenttisesti kierrätettävissä, minkä ansiosta ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Blackrollin tuotteet ovat hajuttomia, vettä kestäviä, öljyjä kestäviä ja helppoja puhdistaa.