Blackburn
Suorituskykyisiä pyörien valoja kaikkiin pyöriin

Blackburnin perusti 1975 intohimoinen pyöräilijä Jim Blackburn. Hän ymmärsi, että pyöräilytarvikkeet voivat olennaisesti parantaa mukavuutta ja turvallisuutta. Siitä lähtien Blackburn on kehittänyt pyöräilytuotteita, jotka tekevät vaikutuksen tyylikkäällä muotoilullaan ja erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Tärkeimmät standardit täyttäviä pyöränvaloja
Blackburnin valot kehitetään täyttämään pyörien valoja koskevat tärkeimmät standardit sekä asiakkaiden toiveet. Kaikki tämän kategorian tuotteet täyttävät vaativat tieliikennekäytön säännökset ja vaatimukset. Valot ovat niin kutsutulla K-numerolla varustettuja, mikä tarkoittaa niiden vastaavan tieliikennekäytön teknisiä vaatimuksia.

Blackburnin valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivat valot niin työmatkoille kuin pitkille pyörälenkeille. Blackburnin valot tarjoavat erinomaisen valotehon, luotettavan toiminnan ja tarkasti muotoillun valokuvion. Blackburnin valikoimasta löytyy myös otsalamppuja, takavaloja sekä kokonaisia valojärjestelmiä pyöriin, jotta varmasti tulet muiden näkemäksi ajoissa liikenteessä ja näet hyvin missä pyöräilet pimeässä.