•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

BKOOL
Kompakti harjoitusvastus multimediaominaisuuksilla

Harjoitusvastus todellisen tuntuiseen harjoitteluun sisätiloissa
BKOOL on interaktiivisia ratkaisuja urheiluun tarjoava teknologiayritys. Pyöräilyyn yritys on kehittänyt BKOOL Pro -harjoitusvastuksen simulaattoriominaisuuksilla. BKOOL Pro on varustettu ns. ”3D World -toiminnolla”, joka tarjoaa pyöräilijöille mahdollisuuden pyöräillä minkä tahansa reitin 3D:nä yhdessä muiden internetin kautta yhteydessä olevien BKOOL-käyttäjien kanssa. Lisäksi voit kuvata reittejä itse videokameralla ja syöttää ne BKOOLin ohjelmaan, joka luo niistä automaattisesti 3D-maailman.

Harjoittele, jaa, analysoi – BKOOL-harjoitusvastuksen ominaisuuksia
BKOOL-harjoitusvastukset sisältävät simulaattorin, jolla voit tallentaa reittejä videoina palveluun ja käyttää niitä myöhemmin harjoitellessasi 3D-maailmassa. Yritys on pyrkinyt kehittämään mahdollisimman realistisen ajokokemuksen virtuaalimaailmoihinsa, missä maaston muodot voi kokea reaaliaikaisesti jopa 1200 wattiin asti portaattomasti säätyvän sähkövastuksen ansiosta. Erittäin tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi BKOOL on myös erittäin pehmeästi ja hiljaisesti toimiva – ja erityisesti BKOOL Pro. 

Ennen BKOOL-harjoitusvastuksen käyttöä täytyy PC:lle, Macille tai taulutietokoneeseen ladata BKOOLin ohjelmisto. BKOOL on saatavilla seitsemällä eri kielellä: Espanja, Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Japani ja Kiina.