•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

BiciSupport
Pyörien huoltotelineiden asiantuntija

Huippulaatuisia pyörien huoltotelineitä niin harrastajille kuin ammattilaisille
Pohjoisitalialainen yritys BiciSupport on erikoistunut pyörien kokoamiseen ja huoltoon käytettävien telineiden kehittämiseen ja valmistukseen. Jo vuodesta 1976 BiciSupport on valmistanut pyöränhuoltotelineitä, pyörätelineitä ja pyöränhuoltoa helpottavia varusteita.

Mukautuva ja monipuolinen – pyörätelineitä ja pyörien huoltotelineitä
Niin ammattipyöräilijät kansainvälisen tason ammattilaistalleissa kuin pyöräilyä harrastavat kotimekaanikotkin luottavat BiciSupportin poikkeukselliseen laatuun. BiciSupportin telineet eivät ole vain nopeita pystyttää ja ottaa käyttöön, vaan ne ovat myös todella tukevia ja mahdollistavat kattavat yksilölliset säädöt. Oli kyseessä sitten vaativa laakereiden vaihto, kiekon kokoaminen tai renkaan vaihto: Huippulaadukkaat pyörien huoltotelineet auttavat sinua aina kun maantiepyöräsi, maastopyöräsi tai trekking-pyöräsi kaipaa huoltoa yksittäisen osan vaihtoa varten tai isompaa remonttia varten.

Erityinen BiciSupportin telineiden ominaisuus: Kun kaikki huoltotyöt on tehty, BiciSupport-telineen saa helposti taitettua kasaan tilaa säästävään kompaktiin kokoon. Tämä on yksi syy miksi telineet ovat niin suosittuja liikkuvissa pyöränhuoltoyksiköissä.

Laatua Italiasta: Tukevat ja monipuoliset huoltotelineet
Korkealaatuiset BiciSupport-pyöränhuoltotelineet on kehitetty ja valmistettu Italiassa. Uusien telineiden kehitys perustuu aina ammattilaisten vaatimuksiin ja tarpeisiin ja tuotteiden täytyy aina täyttää korkeat vaatimukset helppokäyttöisyydelle ja käytännöllisyydelle. Näin Italian pohjoisosista kotoisin oleva yritys kehittää uusia ratkaisuja pyörien huoltoon niin ammattilaisille kuin harrastajille. Tuotteita, jotka tunnetaan toimivuudesta, tukevuudesta, helppokäyttöisyydestä ja laadusta niin nyt kuin tulevaisuudessa.