•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

b-lite-tarvikkeet pyöräilyyn
Näkyvyyttä parantavat liivit turvallista pyöräilyä varten pimeässä ja hämärässä.

Näkyvyyttä parantavat liivit turvallista pyöräilyä varten pimeässä ja hämärässä.
Pyöräilytarvikkeiden valmistaja b-lite tarjoaa kattavan valikoiman näkyvyyttä parantavia liivejä ja muita pyöräilytuotteita erinomaisella valon heijastusteholla turvallista pyöräilyä varten pimeässä ja hämärässä. Pyöräilijöille suunnatut turvatuotteet on valmistettu korkean tason turvallisuusstandardeja noudattaen, jotta ne sopisivat täydellisesti liikennekäyttöön ja voivat jopa pelastaa sinut vaaratilanteessa pimeässä. B-liten heijastavien tuotteiden tuotekehitys perustuu tiukkoihin eurooppalaisiin turvamääräyksiin. Pyöräilyvaatteet heijastavilla yksityiskohdilla sopivat täydellisesti esim. päiväretkiin pyörällä, jolloin perille saapuminen saattaa venyä myöhään illalla. Erinomaisella heijastavuudella ja näkyvyydellä varustettu teknologia takaa turvallisuuden ja näkyvyyden liikenteessä niin miehille ja naisille kuin lapsille.


Heijastinliivit b-liteltä: Heijastavia pyöräilytuotteita parempaa turvallisuutta varten kaikkeen pyöräilyyn
Suojaavia pyöräilyvaatteita heijastavilla ominaisuuksilla on saatavilla monissa eri väreissä varustettuna esim. heijastavilla nauhoilla, heijastavilla ranneosilla, heijastavilla kauluksilla tai lähes kokonaan heijastavasta materiaalista tehtyinä. Nämä erilaiset heijastavat ja turvallisuutta parantavat pyöräilytuotteet tarjoavat hyvän suojan pyörälenkille ja -retkelle heikoissa valaistusolosuhteissa. Heijastavilla pyöräilytarvikkeilla ja pyöräilyvaatteilla b-lite takaa pyöräilijöiden turvallisuuden ja hyvän näkyvyyden muille tiellä liikkuville. Neonkeltaiset värit parantavat merkittävästi näkyvyyttä ja tätä b-lite myös hyödyntää useissa tuotteissaan. Turvallisuutta parantavat tuotteet pyöräilijöille tehdään kevyestä polyesteristä, vaatteet ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä ja niitä voi käyttää suoraan ihon päällä.


Heijastavat ratkaisut b-liteltä, turvallisuutta lisäävät vaatteet vilkkuvaloilla ja ledeillä
Turvallisuutta ja näkyvyyttä parantavia vaatteita käytetään useimmiten suoraan kehon päälle puettuna. B-liten heijastinliivillä pyöräilijät varmistavat erinomaisen näkyvyyden pimeällä jo kaukaa niin edestä kuin takaa. B-lite tarjoaa valikoimassaan lisäksi heijastimia, jotka ovat varustettuja vilkkuvaloilla ja tarranauhoilla. Vilkkuvalojen ansiosta liikenteessä liikkumisen turvallisuutta voidaan parantaa merkittävästi, kun muut tiellä liikkuvat havaitsevat pyöräilijän helpommin ja nopeammin. Hyvä istuvuus, korkea laatu ja tehokkaat valot ovat tärkeitä ominaisuuksia uusien turvatuotteiden kehittämisessä. Tiukkojen turvastandardien täyttäminen on tuotteiden tärkeä ominaisuus ja tae huippulaadusta. Kirkkaiden värien, heijastinliivien ja muiden näkyvyyttä parantavien tuotteiden avulla varmistat, että muut tiellä liikkuvat huomaavat sinut ajoissa, kun ulkona on pimeää.