•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Arena
kilpaurheilijoiden ja kuntoilijoiden tuotemerkki

Arena perusti vuonna 1973 intohimoinen urheilija, yrittäjä ja alan pioneeri Horst Dassler. Alusta lähtien tavoitteena oli tarjota sekä huippu-urheilijoille että kuntoilijoille nopeita, kevyitä ja kestäviä tuotteita. Alussa yritys keskittyi ainoastaan uintiin, mutta nyt myös triathlonin harrastajat löytävät itselleen täydellisen tuotteen heidän valikoimastaan.

Urheiluvaatteita ja monipuolisia tarvikkeita
Kilpailuun, harjoitteluun ja vapaa-ajalle: Arenan tuottevalikoima on monipuolinen ja tarjoaa anatomisten ja tiukkojen yksiosaisten uimapukujen lisäksi toppeja, housuja, uimalaseja, suihkusandaaleja, laukkuja ja paljon muuta. Merkin menestyksen takana on korkealaatuinen tutkimus- ja tuotekehitystyö, kattava tekninen asiantuntemus ja tinkimättömät laatuvaatimukset. Materiaalit ja tuotteiden ominaisuudet räätälöidään käyttötarkoitusta varten, esimerkiksi housut ja yksiosaiset uimapuvut kevyillä ja mukavilla istumapehmuisteilla tai silikoninauhat lahkeissa estämässä vaatteen luisumista.

Dynamiikkaa, trendejä ja standardeja
Arena oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka panosti erityisesti uintivaatteisiin. Heidän pääfokuksensa tutkimustyössä on aina ollut ja tulee aina olemaan dynamiikka vedessä. Tähän päivään asti Arena on pystynyt nostamaan rimaa yhä korkeammalle ja luomaan uusia trendejä – eikä pelkästään uinnissa. Eivät pelkästään intohimoiset triathlonistit ja huippu-uimarit, vaan myös monet harrastajat ja kuntoilijat ovat tyytyväisiä pystyessään valitsemaan tuotteensa Arenan kattavasta valikoimasta triathlonpukuja, uimapukuja, uimalaseja ja paljon muuta.

Aktiivinen ympäri maailman
Arenalla on päämajansa Tolentinossa Italiassa. Sen lisäksi yrityksellä on edustus yli sadassa maassa ympäri maailman. Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa olevien toimistojensa lisäksi Arenalla on kattava verkosto valikoituja yhteistyökumppaneita yli sadassa maassa.