AMEO

Push your limit

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Uintia ilman rajoja – vuosien ajan tämä oli saksan kielen asiantuntijan Mathias Weignerin haave. Intohimoisen uimarin kiinnostus ja omistautuminen asiaan johti uuden tuotteen kehittämiseen: Hengitysapuväline, joka mahdollistaa putkien kautta hengittämisen veden alla samalla kun se mukautuu täydellisesti pään muotoihin. Tämä tuote oli myös yrityksen AMEO perustana. Silti yrityksellä ei ole päämajastaan huikeaa merinäköalaa, vaan se sijaitsee Baijerilaisessa pikkukaupungissa Tutzingissa Münchenin lähellä Saksassa.

Powerbreather-laitteen idealla nuori Baijerilainen yritys on sekoittanut pakkaa uintimaailmassa vuodesta 2015. Laite on optimoitu vaativille amatööreille ja kilpauimareille, triathlonisteille sekä snorklaajille mahdollistaen täydellisen keskittymisen tekniikan ja suorituskyvyn parantamiseen.

Jatkuvasti ammattiurheilijoiden ja tutkijoiden kanssa yhä paremmaksi kehitettävän Powerbreather-hengityslaitteen avulla AMEO tarjoaa kaiken tasoisille uimareille mahdollisuuden aivan uudenlaiseen vapauteen vedessä. Powerbreatherista on tulossa yhä suositumpi työkalu ammatilaisuimareiden harjoittelussa ja se auttaa heitä puskemaan itsensä äärirajoille. Nyt myös kuntoilijat ja uinnin harrastajat voivat saada harjoittelustaan saman hyödyn irti.