We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

MAVIC GRAVEL COLLECTION
ALL IN ONE

Sorateitä, asfalttia, peltoteitä... näissä olosuhteissa uusi MAVIC ALLROAD -mallisto on parhaimmillaan. Ja juuri tätä varte Mavicin uusi mallisto on suunniteltu. Entistä enemmän suorituskykyä ja hauskanpitoa kaikissa olosuhteissa.

ERITYISESTI SUUNNITELTU SORATEILLE


Tämä vaatemallisto on suunniteltu erityisesti Allroad/Gravel-markkinoille. Täältä et löydä tiukasti istuvia kisa-asuja tai löysiä maastopyöräilyshortseja – sen sijaan mallistoon kuuluu ALLROAD-käyttöön suunniteltuja teknisiä vaatteita. Monipuolinen, mukava, tekninen, klassinen – yksinkertaisesti oikea valinta – missä ikinä pyöräiletkään.

Tutustu uuteen ALLROAD-mallistoon ja jätä asfaltti taaksesi!

ERGONOMINEN ISTUVUUS

Ne pyöräilijät, jotka jättävät asfaltin taakseen tarvitsevat vaatteita, joihin he voivat luottaa. He eivät tarvitse paitaa, joka nousee ylös pyörällä istuessa tai pyöräilyshortseja, jotka ovat niin tiukkoja, että ne estävät vapaan liikkuvuuden. MAVIC on kehittänyt tiiviissä yhteistyössä pyöräilijöiden kanssa täydellisen istuvuuden. Ei puristusta, ei liukumista, jotta sinä voit keskittyä täysin edessäsi olevaan tiehen ja pyörääsi.

TÄYDELLINEN LÄMMÖNHALLINTA

Aiemmin satoi, mutta nyt aurinko paistaa – MAVIC ALLROAD -mallistoa tämä ei haittaa. Tarkkaan valitut tekniset materiaalit tarjoavat erinomaisen hengittävyyden, jotta sinä voit antaa kaikkesi. Viileämmille säille voit valita lämpöeristetyn pitkähihaisen paidan tai täydentää varustustasi lämpimällä liivillä.