We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Löffler juhlii
Transtex 40 vuotta

Teknisten urheilukerrastojen klassikko transtex viettää 40-vuotisjuhliaan 2018. Transtex-teknologian kehitti Löffler 1978 Itävallan pohjoisosissa, missä materiaali edelleen kudotaan. Ainutlaatuista kudontateknologiaa on jatkuvasti kehitetty entistä paremmaksi 40 vuoden ajan maksimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi ja erinomaisen kapillaaritoiminnan takaamiseksi,

mikä on ehdotonta täydellistä kosteudensiirtoa varten.

Transtex siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta. Tämä pitää kehosi kuivana ja suojaa sekä lämmittää liikkuessä kylminäkin päivinä. Transtex koostuu polypropyleenistä; kaksikerroksisissa talvimalleisa tämä materiaali on yhdistettynä usein muihin materiaaleihin, kuten puuvillaan, Tenceliin tai merinovillaan. Vaatteen sisäpuoli on aina tehty polypropyleenista. Tämä kevyt ja synteettinen kuitu ei ime lähes lainkaan kosteutta, mutta siirtää sitä todella tehokkaasti pois iholta. Materiaali kuivuu äärimmäisen nopeasti ja pitää siten kehon miellyttävän kuivana.

Kuten kaikki Löfflerin tuotteet, myös transtex-vaatteet ovat ansainneet Oeko-Tex 100 -merkinnän. Löffler ei lisää vaatteisiinsa minkäänlaisia kemiallisia käsittelyjä tai hopeaioneta, mikä on erityisen tärkeää alusvaatteiden kohdalla, sillä niitä pidetään suoraan ihoa vasten. Korkealaatuiset viimeisintä teknologiaa edustavat materiaalin kuidut hankitaan eurooppalaisilta toimittajilta. Löffler tarjoaa transtex-alusvaatteita eri malleina kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kaikkiin lämpötiloihin.

Transtexin menestyksen salaisuus:

  • Korkealaatuiset tekstiilikuidut ovat viimeisintä sukupolvea ja tarjoavat kulutusta kestävää laatua. Kuidut ostetaan eurooppalaisilta alihankkijoilta ja ne ovat tietenkin täysin myrkyttömiä eivätkä sisällä terveydelle haitallisia aineita.
  • Ainutlaatuinen kudontateknologia, jota on paranneltu ja kehitetty yli 40 vuoden ajan takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja erinomaisen kapillaaritoiminnan, mikä on ehdotonta täydellistä kosteudensiirtoa varten.
  • Loistavaa viimeistelyn laatua Itävallassa ja vuosikymmenien mittainen kokemus takaa täydellisen istuvuuden sekä maksimaalisen liikkuvuuden ja tarjoaa täydellisesti sijoitellut huomaamattomat saumat.

transtex Hybrid

Innovatiivinen transtex Hybrid -teknologia yrityksen omasta kudontatehtaasta mahdollistaa erilaisten teknisten alueiden integroimisen yhteen vaatteeseen. Tätä varten voidaan yhdistää erialisia vaatteita: polypropyleeni sisäpinnalla ja luonnollinen kuitusekoitus, jossa on Tenceliä ja puuvillaa ulkopinnalla. Kaikki tämä takaa tyylikkään ulkonäön, optimaalisen kosteudensiirron, eristyksen sekä joustavuuden erinomaista liikkuvuutta varten. b>

transtex warm – aito ja alkuperäinen uudella ilmeellä

transtex warm on klassikko, joka tulee nyt varustettuna uusilla raikkailla väreillä uutta talvikautta varten. Tekniset urheilukerrastot, jotka yhdistävät kosteuden siirron, hengittävyyden ja lämmöneristyksen täydellisesti ainutlaatuisen kaksikerroksissen kudonnan ansiosta, missä yhdistetään polypropyleenia ja puuvillaa/modalia. Strategisesti asetellut litteät saumat takaavat sen, että alusvaatteet eivät ärsytä ihoa. Transtex warm on moniin urheilulajeihin sopiva erinomaisen liikkuvuuden takaava urheilukerrastomallisto.

transtex merino

Luonnollinen merinovilla on ollut korvaamaton osa teknisiä alusvaatteita jo vuosia. Samalla kun polypropyleenista valmistettu sisäpinta takaa kuivaa mukavuutta, mahdollistaa seuraava hajuton villakerros hyvän kosteuden siirron ulospäin sekä erinomaisen lämmöneristyksen. Järjestelmä, joka yhdistää molemmat materiaalit toimii täydellisesti. Jopa rankkojen harjoitusten aikana on kuiva mukavuus taattu. Pelkkä villa kuivuisi erittäin hitaasti sillä se imee kosteutta puoleensa. p>

transtex light – urheilukerrasto ympärivuotiseen käyttöön

Transtexista lightista valmistetut urheilukerrastot luovat suorituskykyä parantavaa mukavuutta erityisesti korkean intensiteetin urheilussa; Yksikerroksinen materiaali siirtää erittäin tehokkaasti pois kosteutta iholta ja pysyy kuivana ja hajuttomana – ilman mitään kemiallisia lisäaineita. Myös saatavilla Windstopper-kalvolla varustettuna.