Lisää vapautta, enemmän seikkailuja
Tutustu gravel-pyöriimme

Kuten nimikin kertoo, on gravel-pyörä täydellinen valinta sorateille, huonokuntoiselle asfaltille, peltoteille ja kärrypoluille. Se mahdollistaa vauhdikkaan pyöräilyn monissa paikoissa, missä perinteisellä maantiepyörällä liikkuminen on haastavaa. Siksi BACKROAD ja PRO CROSS GRAVEL ovat parhaat varusteet seikkailunhaluisille luonnossa liikkujille, jotka haluavat pois afaltilta.

BACKROAD
BACKROAD on äärimmäisen monipuolinen pyörä, joka – kuten nimikin kertoo – on kuin kotonaan poissa asfaltilta. Pitempi akseliväli, leveämmät renkaat ja tehokkaat levyjarrut tekevät pyörästä tasaisesti, turvallisesti ja pehmeästi kulkevan epätasaisella alustalla. Silti BACKROAD kuitenkin pysyy myös uskollisena kilpailuhenkisille geeneilleen tarjoamalla keveyttä ja ketteryyttä. Huippukevyt hiilikuituinen runko painaa vaivaiset 1040 grammaa, siinä on sisäiset vaijeriviennit vaihteille ja jarruille ja keulassa komeilee lukuisia testimenestyksiä kansainvälisessä pyöräalan lehdistössä saavuttanut täysin hiilikuituinen etuhaarukka tukevalla läpiakselilla. Lisäksi pyörän runko ja etuhaarukka ovat varustettuja FlatMount-standardin levyjarrukiinnityksillä. Tämä säästää painoa ja jakaa jarrujen voiman tasaisesti.

PRO CROSS GRAVEL
Houkuttelevasti hinnoiteltu vaihtoehto BACKROADille on uusi PRO CROSS GRAVEL. Pyörän perustana on kolmoisohennetusta 6061 T6 –alumiinista valmistettu runko, joka painaa alkaen vain n. 1390 grammaa. Hiotut hitsisaumat ja sisäiset vaijeriviennit vaihteille ja jarruille antavat pyörälle tyylikkään ja puhtaan ulkonäön. PRO CROSS GRAVEL tekee vaikutuksen vauhdikkaaseen ajoon tasapainoisella geometriallaan ja tarjoaa siten optimaalisen lähtökohdan soratieseikkailuille. Lisäksi tämä pyörämalli on saatavilla myös 160 cm pitkille pyöräilijöille hieman jalan sisämitasta riippuen, sillä runkoja on nyt saatavilla koosta 46 cm alkaen – pienemmillä 650B-kiekoilla.