GORE® WEAR SHAKEDRY
RAVISTA POIS SADE

Kuvittele pyöräileväsi sadekuuron halki. Vedenpitävä takkisi pitää sinut täydellisen kuivana. Sadepisarat yksinkertaisesti valuvat pois takin pinnalta. Ja paras asia? Sadekuuron jälkeen sinun tarvitsee vain ravistella takkiasi hieman poistaaksesi sen pinnalta jokaisen vesipisaran.

Liian hyvää ollakseen totta? Ei GORE® Wearilla! SHAKEDRY -teknologialla GORE tekee tästä unesta totta.

Miten tämä on mahdollista? Perinteiset sadetakit ovat varustettuja kalvomateriaalilla, joka sijaitsee ulko- ja sisäpinnan välissä. Silti takin ulkokerros imee vettä ja tulee kosteaksi ja painavaksi. Siksi GORE® Wear jättää tästä takista pois ulkokerroksen. Näin tuulen- ja vedenpitävä ulkoinen GORE-TEX-kalvo osoittaa kykynsä.

Etkö ole vieläkään vakuuttunut? Takissa on vielä muutama erinomainen ominaisuus: Se on äärimmäisen kevyt, pakattavissa pieneen tilaan ja poikkeuksellisen hengittävät – täydellinen yhdistelmä urheilulliseen menoon epävakaalla säällä!

Kylmien päivien varalle GORE® Wear on varustanut huippulaatuisen pyöräilytakin Polartec Alpha -materiaalilla ja lisännyt nimeen "Insulated". Kevyt, synteettinen, eristävä materiaali tekee vaikutuksen tehokkaalla suojalla kylmää vastaan ja erinomaisella hengittävyydellä. Täydellinen valinta kylmälle säälle!

Tutustu GORE® Wearin vedenpitävien SHAKEDRY-takkien mallistoon – yksinkertaisesta ja klassisesta designista hyvin näkyvään kirkkaaseen hi-vis-versioon ja lämpimämpään talvitakkiin Polartec-materiaalilla.