•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

GORE® WEAR
PYÖRÄILYHOUSUT UUDELLA CENTRAL TORSO ARCHITECTURELLA

Pyöräilijän ja pyörän väliset kontaktipisteet ovat mukavuuden kannalta erittäin tärkeä osa-alue niin kuntoilijoille kuin ammattilaisille. Kilpailutilanteessa mukavuus voi ratkaista voiton.

GORE® WEARin useiden vuosien kehitystyö, jossa hyödynnettiin palautetta huippu-urheilijoilta kuten Fabian Cancellaralta, johti täysin uuteen suunnittelustrategiaan ja suunnittelun lähestymistapaan, jota valmistaja kutsuu nimellä Central Torso Architecture. Tässä keskitytään erityisesti kehon keskiosan täydelliseen istuvuuteen, jotta voidaan taata maksimaalinen liikkuvuus. Dynaamiset liikkeet tiukoissa mutkissa, tehokkaiden hyökkäysten aikana ja ottaessa vastaan ruokapussia 40 km/h vauhdissa vaativat täydellistä liikkuvuutta samalla kuitenkin pitäen pyöräilyhousut ja säämiskän paikallaan muodossaan. Juuri tämän takia "Central Torso Architecture" on suunniteltu takaamaan housujen täydellisen istuvuuden reisien, alaselän ja olkapäiden alueilla ilman liukumisia.

Tämä uusi konsepti on yksi uuden GORE® WEAR C7 -malliston kohokohdista, sisältäen GORE®:n kaikkien aikojen kehittyneimmät pyöräilyvaatteet. Tässä mallistossa säämiskät on kiinnitetty pyöräilyhousuihin mahdollisimman pienellä määrällä ompeleita käyttäen viimeisintä ompelun huipputeknologiaa. Saumojen määrän vähentäminen mahdollistaa hiertymien riskin pienentämisen ja pehmusteen erinomaisen mukautumisen kehon ja liikkeiden mukaan samalla kuitenkin taaten loistavan kulutuskestävyyden.

Mallistossa on mukana kaksi uutta henkselishortsimallia, jotka on erityisesti suunniteltu omiin käyttötarkoituksiinsa tarkkaan valituilla materiaaleilla ja erityisellä säämiskällä.

C7 RACE BIB SHORT+ on valmistettu uudesta materiaalista, jossa on mieto kompressioefekti täydellistä urheilijan tukea varten. Hankausta poikkeuksellisen hyvin kestävä kaikkiin suuntiin venyvä materiaali takaa parhaan tuen lihaksistolle ja mukautuu pyöräilijän liikkeiden mukaan kaikissa tilanteissa.

C7 LONG DISTANCE BIB SHORT+ on valmistettu vahvasta materiaalista, jolla on eritysien matala ilmanvastus. Tällä materiaalilla saavutetaan mukava istuvuus ja urheilija säästää energiaa pitkillä matkoilla. Korkealaatuinen äärimmäisen venyvä materiaali ei ole läpinäkyvä ja se takaa muodikkaan tyylin ensimmäisestä kilometristä viimeiseen asti.

Tutustu uuteen GORE® WEAR -mallistoon!

EXPERT RACE Säämiskä

GORE® WEAR C7 RACE BIB SHORT+ on varustettu EXPERT RACE -säämiskällä. Pehmuste on erityisesti suunniteltu kilpakäyttöön ja se tarjoaa parhaan mahdollisen vakauden sekä erinomaisen istuvuuden anatomisen 3D-muotoilun ansiosta. Strategisesti asetellut eri tiheyksin varustetut huokoiset materiaalit takaavat parhaan iskunvaimennuksen. Istumaluiden alueella on materiaali, jonka tiheys on jopa 200 kg/m³ erinomaista iskunvaimennusta varten. Säämiskän ilmava ja huokoinen rakenne takaa huippuluokan hengittävyyden sekä nopean kosteudensiirron. Antibakteerinen käsittely, joka koostuu kierrätetystä polyamidista mahdollistaa housujen pysymisen raikkaina pitkään sekä tehokkaan hajujen eston kovassakin käytössä. Tuulenpitävä GORE WINDSTOPPER -etupaneeli tarjoaa erinomaisen suojan kylmältä viimalta. Elastiset materiaalit takaavat huippuluokan istuvuuden ja liikkuvuuden.

EXPERT LONG DISTANCE Säämiskä

GORE® WEAR C7 LONG DISTANCE BIB SHORT+ on varustettu EXPERT LONG DISTANCE -säämiskällä. Pehmuste on erityisesti suunniteltu pitkille matkoille ja tarjoaa parhaan vakauden sekä huippuluokan istuvuuden anatomisen 3D-muotoilun ansiosta. Kevyt rakenne kapealla profiililla ja korkealaatuisella huokoisella materiaalilla takaa parhaan iskunvaimennuksen. Eri alueilla vaihtelevan materiaalin paksuuden ja tiheyden ansiosta tämä säämiskä takaa huippuluokan mukavuuden jopa useiden tuntien satulalla istumisen jälkeen. Istumaluiden alueella on materiaali, jonka tiheys on jopa 200 kg/m³ erinomaista iskunvaimennusta varten. Säämiskän ilmava ja huokoinen rakenne takaa huippuluokan hengittävyyden sekä nopean kosteudensiirron. Antibakteerinen käsittely, joka koostuu kierrätetystä polyamidista mahdollistaa housujen pysymisen raikkaina pitkään sekä tehokkaan hajujen eston kovassakin käytössä. Tuulenpitävä GORE WINDSTOPPER -etupaneeli tarjoaa erinomaisen suojan kylmältä viimalta. Elastiset materiaalit takaavat huippuluokan istuvuuden ja liikkuvuuden.