Giordana-pyöräilyvaatteet – tekniset pyöräilyvaatteet Italian sydämestä
Giordana-pyöräilyvaatteet – pitkällä kokemuksella kehitettyjä pyöräilyvaatteita

Giordana perustettiin vuonna 1986  Federico Zecchetton toimesta ja yritys on erikoistunut alusta alkaen laadukkaiden pyöräilyvaatteiden valmistamiseen. Sitoutuneena päämäärään valmistaa huippulaatuisia ja parasta suorituskykyä tarjoavia pyöräilyvaatteita Giordana yhdistää parhaita materiaaleja poikkeukselliseen työn laatuun. Valikoimaan kuuluu muun muassa ajopaitoja, pyöräilyshortseja, pyöräilypaitoja, ajohousuja, pyöräilytakkeja, talvitakkeja, pyöräilysukkia ja paljon muita erityisesti pyöräilyyn suunniteltuja vaatteita niin miehille kuin naisille. Teknisiä Italiassa valmistettuja pyöräilyvaatteita, jotka yhdistävät parhaan suorituskyvyn tyylikkääseen designiin.

Giordana-pyöräilyvaatteet – kestäviä ja suorituskykyisiä materiaaleja  
Erityinen piirre Giordanan teknisissä pyöräilyvaatteissa on jatkuva teknologian, valmistusmenetelmien ja materiaalien kehittyminen, mikä perustuu tiiviiseen yhteistyöhön tunnettujen ammattiurheilijoiden ja pyöräilyn ammattilaistallien kanssa. Näin Giordana pystyy vastaamaan pyöräilijöiden tiukimpiinkin laatuvaatimuksiin tuotteillaan. Giordanan pyöräilyvaatteet ovat kestävistä materiaaleista valmistettuja, minkä ansiosta heidän tuotteensa kestävät pyöräurheilun rankimpiakin olosuhteita.

Giordana-pyöräilyvaatteet– teknisiä pyöräilyvaatteita kaikille keleille 
Teknisten pyöräilyvaatteiden materiaalit tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja toimivuuden vaihtelevissa sääolosuhteissa. Talvella materiaalien täytyy pitää hyvin lämpöä, mutta samalla olla myös hengittäviä. Giordanan talvivaatteet tarjoavat erinomaista lämmöneristystä samalla mahdollistaen erinomaisen liikkuvuuden. Kesävaatteiden hengittävät ja erittäin joustavat materiaalit suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä ja monissa tuotteissa on myös kevyt kompressiovaikutus.