GARMIN EDGE 130
Näyttämässä tietä!

Edge 130 on pieni, mutta tehokas ja runsaasti ominaisuuksia sisällään pitävä uutuus Garminilta! Edge 130 painaa vain 33 grammaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikista kevyempiinkin pyöriin. 1,8” tuuman näytön lukeminen onnistu hyvin jopa suorassa auringonvalossa, mikä parantaa käytettävyyttä entisestään. Älä anna Edge 130:n kompaktin ulkomuodon hämätä!

Perinteisten suureiden, kuten nopeuden, ajetun matkan ja korkeuserojen näyttämisen lisäksi uusi Edge 130 on varustettu erinomaisilla navigointiominaisuuksilla. GPS-,GLONASS- ja Galileo-satelliitteja hyödyntämällä paikannus ja navigointi onnistuvat jopa syrjäisimmillä metsäteillä ja -poluilla.

Moderni Smart Notifications -ominaisuus saadaan käyttöön, kun Edge 130 paritetaan älypuhelimen kanssa. Tällöin näytölle saa ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä ja jopa sääennusteista.

Ominaisuuksien listalta löytyy yhteensopivuus Varia-tuotteiden kanssa, mikä mahdollistaa ilmoitusten saamisen esimerkiksi takaa lähestyvistä autoista. Kuten odottaa sopii, Edge 130 palvelee myös tavoitteellisesti harjoittelevia ajajia, sillä yhteensopivuus tehomittareiden, kuten esimerkiksi Vector 3:n kanssa, on huomioitu ja antaa näin mahdollisuuden kilpailla Stravat Light -segmenteillä.

Uusi Garmin Edge 130 on yhteensopiva MTB Bundle-tuotepaketin kanssa, joka sisältää mountin kiinnitystä varten, kauko-ohjaimen ja silikonikotelon. Niin ikään yhteensopiva Performance Bundle-paketti sisältää puolestaan sykevyön.