GARMIN EDGE® 530 & 830

Garminin uudet pyöräilytietokoneet Edge 530 ja Edge 830 tarjoavat maantie- ja maastopyöräilijöille huippuominaisuudet harjoittelun ja suorituskyvyn analysointiin. Tehokkaan prosessorin ansiosta reittien laskenta tapahtuu huomattavasti nopeammin ja Edge 830:n kosketusnäytöllä voit suunnitella reittejä suoraan laitteen näytöllä.

Uusia älykkäitä toimintoja maastopyöräilyyn

Uusia toimintoja ovat muun muassa alamäkipätkiin liittyvät metriikat. Edge 530 ja 830 tarjoavat maastopyöräilijöille kiinnostavaa dataa esim. hyppyjen korkeudesta ja pituudesta sekä ilmalennon ajasta. Lisäksi harjoitustietokoneet laskevat ns. Grit- ja Flow-arvot, jotka kertovat muun muassa ajetun reitin teknisestä haastavuudesta ja alustan epätasaisuudesta. Laitteiden karttoihin on myös ladattu TrailForks-datat. Käyttäjää informoidaan reitin teknisestä haastavuudesta jo suunnitteluvaiheessa ja reitistöstä on helppoa koota itselleen sopivia reittejä maun mukaan jopa yli 80 maan reittitiedoista. Forksight mode -näyttötilassa mittari kertoo olennaisia tietoja edessäsi olevasta reitistä ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa kartalla.

Aiempaa kattavampaa tietoa suorituskyvyn kehittymisestä
Uuden Edgen aiempaa kattavampi suorituskyvyn analysointi tekee kuntotason ja rasitustason seurannasta entistä helpompaa ja tarkempaa. Uuden ClimbPro-toiminnon avulla voit tehdä vauhdinjaon ylämäissä entistä tarkemmin, sillä harjoitustietokone näyttää jäljellä olevat nousumetrit, matkan ja nousukulman. Yhdistettynä eri sensoreihin urheilija saa paljon hyödyllistä lisätietoa laitteesta, kuten esim. VO2max-tason, palautusajat ja harjoituksen kuormittavuuden. Lisäksi urheilijat hyötyvät uusista analysointityökaluista, jotka antavat tietoa harjoittelun kuormittavuudesta viimeisen neljän viikon ajalta perustuen harjoitusmääristä aerobisella ja anaerobisella tasolla. Pyöräilytietokone mittaa myös korkeutta sekä kehon sopeutumista korkeuteen ja muistuttaa säännöllisestä nesteiden ja ruuan nauttimisesta.

Navigointi ja älypuhelinyhteys
Aiempaa kattavamman suorituskyvyn datan lisäksi Edge 530 ja 830 tarjoavat erittäin hyvin toimiviksi todetut Garminin navigointitoiminnot – nyt tuplasti nopeammalla reitinlaskenta-ajalla tehokkaamman prosessorin ansiosta. Esiladattu Euroopan pyöräilykartasto ohjaa pyöräilijää visuaalisesti ja äänikomennoin ja varoittaa myös jyrkistä mutkista. Trendline Popularity Routing -toiminto laskee käyttäjälle sopivan reitin miljoonien lenkkien harjoitusdatan perusteella. Edge 830:n kosketusnäytön avulla voit luoda reittejä suoraan laitteen näytöltä. Huippuluokan pyöräilytietokoneet vakuuttavat myös älypuhelintoimintojensa puolesta. Yhdessä älypuhelimen kanssa laitteen käyttäjä voi vastaanottaa notifikaatiot puheluista ja viesteistä suoraan laitteen näytölle. Esitallennettuja tekstiviestejä voi lähettää muihin saman sarjan laitteisiin. GroupTrack- ja LiveTrack-toiminnon avulla pyöräilijän sijaintia voidaan tarkkailla reaaliajassa.

Parempaa turvallisuutta lenkkeihin
Tapaturman sattuessa automaattien hälytysjärjestelmä tunnistaa tapahtuman ja lähettää hätäviestin paikkatietojen kera tallennetuille yhteyshenkilöille. Pyöräilytietokoneet ovat myös yhteensopivia Varia Radarin ja Varia-pyörävalojen kanssa parempaa turvaa varten. Uusi varashälytintoiminto hälyttää jos pysäköityä pyörääsi siirretään ja lähettää automaattisen hälytyksen älypuhelimeesi.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Uusi Edge® 530 & 830 nyt saatavilla