•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Melkein kuin taikuutta

Perinteiset kiinnikkeet, kiristimet, tulpat ja klipsit{j}ovat usein vaikeita sulkea ja avata. Kypärän hihnan lukituksen, satulalaukun kiinnityksen tai pullotelineen kanssa voi tulla välillä ärsyttävän hankalia käyttötilanteita. Vaikka hankalasti käytettävä kiinnike ei ehkä tunnu niin pahalta satulalaukussa, johon harvoin tarvitsee koskea, voi kiinnityksen hyvä toimivuus säästä kallisarvoisia sekunteja silloin, kun kisataan aikaa vastaan. Ja huonosti suunniteltu pulloteline saattaa aiheuttaa ratkaisevalla hetkellä pullon pudottamisen. Fidlock mahdollistaa sinulle helpon tarvikkeiden kiinnittämisen ja irrottamisen pyörästäsi – lähes taianomaisen helposti. Näin voit keskittyä täysin suoritukseesi.

Fidlockin periaate

Fidlockin järjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta lukitseminen, kiinnittäminen ja irrottaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista. Järjestelmä yhdistää älykkäästi kahden suositun ja luotettavan kiinitysmekanismin – magneettisen ja mekaanisen kiinnityksen – edut. Kaikki Fidlockin pyöräilyyn suunnitellun tuoteperheen tuotteet kiinnittyvät automaattisesti ja lukittuvat varmasti paikoilleen kahden magneetin avulla. Lisäksi Fidlock-kiinnikkeet ovat helppoja avata yhdellä kädellä, jopa käyttäessä hanskoja. Tämä tarjoaa ylimääräistä käyttömukavuutta ja turvallisuuta esim. kiinnittäessä pyöräilykypärän hihnaa tai satulalaukkua.

Yksinkertainen, mutta erilainen

Fidlockin eri tuotteiden irrottamisen ja kiinnittämisen toiminnot eroavat hieman toisistaan. Aivan kuten erilaisia ovia voidaan avata ja sulkea eri tavoilla, on myös näissä mekanismeissa pieniä eroja. Magneettien voiman avulla lukot kiinnittyvät tehokkaasti ja helposti paikoilleen. Lisäksi mekaaninen lukko varmistaa järjestelmän kiinni pysymisen. Lukitus avataan kuitenkin liu’uttamalla, kallistamalla tai pyöräyttämällä lukitusmekanismia mallista riippuen.

 Let´s Twist Again…

Fidlockin avaus- ja kiinnitysmekanismi on joustava molempiin suuntiin. Vesipullon kiinnittämiseksi sinun tarvitsee vain pitää sitä rungossa olevan kiinnikkeen lähellä. Magneettien voiman ansiosta pullo vetäytyy kiinni telineeseen lähes taianomaisesti. Mekaaninen lukitusmekanismi varmistaa pullon paikallaan pysymisen rankemmassakin ajossa. Koko Fidlockin TWIST-järjestelmä on modulaarinen. Erityisesti kiinnikkeeseen sopivien Fidlock-tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös tuotepaketti, jonka avulla voit muuntaa oman vesipullosi järjestelmään sopivaksi.