F100-erikoistarjoukset

Lämpötila nousee, aurinko paistaa – on aika ottaa pyörä ulos tallista, pyyhkiä pois pölyt ja aloittaa pyöräilykausi. Laatumerkki F100 tarjoaa nyt kauden alkaessa pesutuotteita ja ylläpitotuotteita pyörille tarjoushinnoin. Kunnon tarvikkeilla pyöräily on ainakin tuplasti hauskempaa!


PowerGel-pesupakkaus

F100:n PowerGel-pesupakkaus koostuu pyöränpesuaineesta, mikrokuituliinasta ja ketjuöljystä, joiden avulla pidät pyöräsi puhtaana ja toimivana.
  • F100 PowerGel Bike Cleaner, 5 litran kannu – Puhdistusgeeli tehokkaaseen pesuun. Erityinen aktiivinen rasvanpoisto-ominaisuus irrottaa pinttyneimmänkin lian kaikista runkomateriaaleista ja pyöränosista.
  • F100 Premium -mikrokuituliina – Huippulaadukkaan puhdistusliinan avulla peset pyöräsi vaivattomasti ja tehokkaasti naarmuttamatta pintoja.
  • F100-ketjuöljy – Toimiva ja luotettava ketjuöljy nyt parannetulla seoksella vielä entistäkin parempaa voitelua ja ylläpitoa varten. Soveltuu erinomaisesti kovalla rasituksella olevien osien, kuten ketjun, joustohaarukan liukuputkien, vaijerien ja vaihteiston nivelten voiteluun. Öljy on erittäin tarttuvaa ja syvälle tunkeutuvaa, joten se voitelee tehokkaasti myös paikat, joihin on vaikeaa yltää antaen tehokkaan suojan korroosiota ja kulumista vastaan.

Ketjunpuhdistusaine ja ketjunvoitelupaketti

Jos haluat varmistaa ketjusi pitkäikäisyyden ja sujuvan toiminnan, kannattaa sinun valita tämä F100:n tuotepaketti. Ketjunpuhdistusaineella ja ketjuöljyllä puhdistat ja ylläpidät pyörien ketjuja helposti ja tehokkaasti niin kauden alkua varten kuin jokaisen lenkin jälkeen.
  • F100-ketjunpuhdistussuihke – Geelimäinen aine tehokkaaseen ja nopeaan ketjun puhdistukseen. Tunkeutuu tehokkaasti syvälle ahtaisiinkin väleihin irrottaen lian ja öljyn. Parantaa ketjun toimivuutta. Toimii erinomaisesti pyörän ketjulle, eturattaille, rataspakalle, vanteille jne.
  • F100-ketjuöljy – Kattavasti testattu F100-ketjuöljy nyt uudella reseptillä ja PTFE:llä varmistaa sujuvasti ja kitkattomasti liikkuvat pyöränosat. Soveltuu erinomaisesti kovalla rasituksella olevien osien, kuten ketjun, etuhaarukan liukuputkien, vaijereiden ja vaihteiston nivelten voiteluun.

Pikahuolto:

F100 express dry cleaner mahdollistaa nopean pyörän puhdistamisen ja ylläpidon ilman vettä ja pesusientä. Suihkuta vain pesuainetta likaisille osille ja alueille pyörässäsi ja pyyhkäise lika pois – niin helppoa pyörän pesu voi olla. Soveltuu myös sähköpyörille, joiden herkkiä alueita ei kannata pestä vedellä.
Hanki nyt F100:n pesupaketti kauden alkua varten ja laita pyöräsi ajokuntoon!