•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Uusi assos EQUIPE RS -MALLISTO
The FUTURE IS NOW

Todella innovatiiviset tuotteet, joita on testattu rankimmissa kilpailuolosuhteissa kuuden vuoden ajan – tämä on assoksen pyöräilyshortsien seuraava sukupolvi: Shortsit, joissa yhdistyy istuvuus, nopeus ja tukevuus samassa tuotteessa.

Tuotteita on testattu, arvioitu, muokattu, uudistettu ja hienosäädetty uudelleen ja uudelleen useiden vuosien ajan koetellen materiaalien ominaisuuksien äärirajoja..

Uuden assos-malliston salaisuus piilee ainutlaatuisessa henkseleiden ja säämiskän saumoissa. Erityinen ratkaisu poikkeuksellisen matalalle kiinnitetyillä henkseleillä ja tukea antavilla materiaaleilla säämiskän ympärillä takaa loistavan muodon säilymisen säämiskälle käytön aikana. Ei hankaumia, ei liukumista, ei epätasaisuuksia – edes ajoasentoa vaihtaessa tai kaarteissa. A-LOCK ENGINEERING design pysyy paikoillaan kaikissa olosuhteissa. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen kaikissa tilanteissa: maksimaalisen suorituksen saavuttamiseen.

Vakuutu assoksen uuden S9-malliston laadusta!

ROLLBAR-teknologia

Housujen henkselit toimivat samalla säämiskän tukina aktiivisesti kehon painopisteen muuttuessa polkemisliikkeiden ja mutkien ajon takia. Tämä on mahdollista, sillä henkselit on kiinnitetty housuihin hyvin matalalle etu- ja takapuolella lähelle pehmustetta. Ratkaisu tarjoaa siten pyöräilijälle erinomaisen liikkuvuuden pyörän päällä.

EQUIPE RS

Assoksen uusi säämiskä on valmistettu erityisesti kisakäyttöön suunnitellusta 3D-basaltista. Kolme ohutta, patentoitua, äärimmäisen kevyttä kerrosta ”3D-vohvelirakennevaahtomuovia” poistaa ylimääräisen painon ja vaimentaa iskuja ja värinää. KraterCooler-teknologian mahdollistamat pienet reiät tukevat ilmanvaihtoa pitäen kehosi miellyttävän viileänä. Vahvistetut ompeleet pitävät säämiskän ja shortsit tukevasti kiinni toisissaan taaten pehmusteen tukevuuden ja housujen pitkäikäisyyden.