We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

CRAFT ACTIVE EXTREME 2.0
ÄÄRIMMÄISEN LAADUKKAAT TEKNISET KERRASTOT

Lähes neljän vuosikymmenen ajan CRAFTin teknisiä kerrastoja on kehitetty eteenpäin ja ne ovat alusta asti edustaneet poikkeuksellisen korkeatasoista laatua. Teknisten alusvaatteiden pioneerina CRAFT tarjoaa erityisesti käyttötarkoitukseen räätälöityjä materiaaleja poikkeuksellisen hyvää lämmönsäätelyä varten kaikissa sääolosuhteissa. ACTIVE EXTREME 2.0 -mallistolla CRAFT täydentää valikoimaansa teknisillä aluspaidoilla ja alushousuilla, joiden ominaisuudet pääsevät loistamaan erityisesti kylmässä säässä ja kovatehoisissa harjoituksissa. Tutustu maksimaalista suorituskykyä varten suunniteltuun huippulaatuiseen mallistoon!


COOLMAX AIR - AVAIN MENESTYKSEEN

ACTIVE EXTREME 2.0 -malliston salaisuus on käytetyssä COOLMAX AIR -kuitulaadussa. Kuitujen propellien muotoisten risteävyyksien ansiosta kontaktipinta-ala on suurempi kuin tavallisilla kuiduilla. Tämä teknologia tuo paremman kosteudensiirron pois iholta. Vaatteiden suuri hyöty: Alusvaatekerraston hengittävyys varmistaa, että kosteus siirtyy pois iholta tehokkaasti ja sinä pysyt mukavan kuivana ja lämpimänä kovatehoisissakin harjoituksissa. Palauttavien osioiden aikana materiaaliin varastoitunut lämpöenergia pitää sinut tasaisen lämpimänä.


GORE WINDSTOPPER – SUOJASI TUULTA VASTAAN

Yksi ACTIVE EXTREME 2.0 -malliston kohokohdista on ehdottomasti vaatteiden tarkkaan sijoitellut GORE WINDSTOPPER -insertit. Etupaanelin tuulenpitävän ja vettä hylkivän kalvon ansiosta kehon herkät alueet ovat viimalta suojassa – niin malliston aluspaidoissa kuin alushousuissa. Tämän ansiosta voit ajaa kovaa vauhtia kylmilläkin säillä ja kovassa tuulessa. Vakuutu laadusta!


Tutustu high-end-malliston ominaisuuksiin ja ota käyttöösi huippulaatuinen kylmässä säässä harjoitteluun optimoitu urheiluvaatekerrasto!

Men

Women