CRAFT HALE -mallisto
Yksi kaikkien puolesta

Maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn ja kuntoiluun – uudella kevään 2019 HALE-mallistolla CRAFT esittelee uuden pyöräilyvaatemalliston kaikille pyöräilijöille. Hihattomista aluspaidoista henkseleillä varustettuihin pyöräilyshortseihin tämä mallisto yhdistää tyylin ja toimivuuden huippuluokan materiaaleihin, katseita kääntäviin kuoseihin ja käteviin ominaisuuksiin.

CRAFT HALE -shortsit miehille ja naisille erottuvat joukosta napakan istuvuuden tarjoavan kompressiomateriaalinsa ansiosta. COLDBLACK-teknologia vähentää merkittävästi lämmön kerääntymistä tummista väreistä ja takaa samalla erinomaisen suojan UV-säteiltä. Shortseissa on naisille ja miehille erikseen suunnitellut C1 INFINITY -säämiskät, jotka tarjoavat optimaalisen iskunvaimennuksen ja hengittävyyden erityisen biokeraamisella pinnoitteella varustetun huokoisen materiaalin ansiosta. Saatavilla shortsit myös naisille.

Lyhythihainen ja hihaton paita tarjoavat napakan ja mukavan istuvuuden sekä erinomaisen hengittävyyden teknisen venyvän materiaalin ansiosta. Strategisesti sijoitettu verkkomateriaali kyljissä takaa erinomaisen ilmanvaihdon. Siten paidat tarjoavat mukavan viileän ja kuivan olon kesähelteillä.

Tutustu uuteen CRAFT HALE -mallistoon ja hanki itsellesi monipuoliset pyöräilyvaatteet!

MIEHET

NAISET