Uusi CPTL
Ota kaupunki haltuun ROSEn uudella hiilikuituisella kaupunkipyörällä

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

The Tape Art Project

OTA KAUPUNKI HALTUUN
Pyöräilet kaupunkisi kaduilla päivittäin. Tunnet ne kaikki: ruuhkaisimmat tiepätkät, rauhallisimmat pyöräilytiet puistojen halki, pimeät kujat. Irrottaudu arjen harmaudesta ja lähde tutkimusmatkalle naapurustoon täysin uudella näkökulmalla! Huippulaatuisesta hiilikuidusta muotoiltu vain 1400 gramman painoinen runko tekee siitä mahdollista ROSEn uudella kaupunkipyörällä! CPTL erottuu massasta tyylikkäällä ja täysin integroidulla muotoilullaan, poikkeuksellisella mukavuudellaan sekä premium-luokan ominaisuuksillaan. Tämä pyörä ei jätä toivomisen varaa. Pyörä on varustettu ensiluokkaisella Gates CDX -hihnavedolla parasta kestävyyttä ja huoltovapautta varten. 11-vaihteinen Shimano Alfine 11 -vaihdenapa takaa sujuvat ja pehmeät vaihteiden siirrot. Rungon erityinen muotoilu mahdollistaa todella pitkän satulatolpan käytön, minkä avulla pyörään saadaan sisäänrakennettua iskunvaimennusta parempaa mukavuutta varten. Pyörään mahtuu jopa 50 mm leveät renkaat, joten sillä voi helposti ja mukavasti ajella myös epätasaisemmilla alustoilla.

Yksi alusta, kolme tyyliä
CPTL:n runko toimii perustana kolmelle erilaiselle pyörämallille, jotka kaikki ovat alle 13 kg:n painoisia täysin varusteltuina. Vaihteiden siirrot hoitaa luotettava ja laadukas 11-vaihteinen Shimano Alfine -napavaihteisto. Mukavuutta on toimivien osien lisäksi kuivana pysyminen – minkä takia pyörään on saatavilla erittäin tyylikäs Wingeen valmistama integroitu lokasuojan ja tavaratelineen yhdistelmä. Se on äärimmäisen kevyt, sisältää integroidun takavalon ja mahdollistaa kahden jopa 8 kg:n painoisen sivulaukun kuljettamisen pyörällä. Täydellinen pyörä työmatkoille ja kuntoiluun! Tehokkaat Shimano Metrea -levyjarrut tarjoavat tyyliä ja tehoa tieliikenteeseen.

Meillä on tarjolla tyylikäs vaihtoehto myös retro-tyylin ystäville. CPTL RETRO on varustettu Brooks B17 Imperial -nahkasatulalla sekä Brooksin nahkaisilla samanvärisillä kahvoilla. WTB Horizon Road Plus tan-wall -renkaat viimeistelevät pyörän huippulaatuisen tyylikkyyden. Nämä suuren tilavuuden renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja tehokkaan iskunvaimennuksen epätasaisilla alustoilla.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä – CPTL:n vauhdikkain versio! Toisin kuin muut CPTL-mallit on tämä pyörä riisuttu lokasuojista ja valoista. Täydellistä minimalisteille! Toinen erilaisuus: rengaskoko. CPTL SPEED on varustettu 28“:n ROSE R THIRTY DISC -kiekoilla; kaksi muuta mallia rullaavat pienemmillä 27.5”:n renkailla. Isommat kiekot tarjoavat paremman rullaavuuden sileällä alustalla ja mahdollistavat kovan vauhdinpidon asfaltilla.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

The new CPTL