•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

cep
URHEILUSUKAT TESTISSÄ

Cep-kompressiosukkien suosio kasvaa jatkuvasti ympäri maailman niin kilpakäytössä kuin harjoittelussa. Yhä useampi urheilija on huomannut mukavan kompression hyödyt suorituskykyyn, kestävyyteen ja palautumiseen.

Huippu-urheilijoita harvoin edes näkee enää ilman kompressiosukkia. Siksi myös ROSEn työntekijät ovat testanneet cepin tyylikkäitä sukkia nähdäkseen tarjoavatko kompressiosukat todellakin sitä mitä lupaavat.

Testaajamme: Suuri cep-fani Werner, joka on jo vuosia luottanut valmistajan tuotteisiin sekä cep-ensikertalainen Kathrin, joka oli aluksi melko skeptinen kompressiosukkien toimivuudesta.

Testattu tuote: 3.0-sukupolvi – suositun 2.0-malliston seuraaja. Sukkien laatua on kehitetty entistä paremmaksi ja kompression profiilia on hieman muokattu optimaalista tehoa varten.

Lue alta, mitä kahdella testaajallamme on sanottavana.

“OLEN KÄYTTÄNYT CEP-SUKKIA JO USEITA VUOSIA”” – WERNERIN KOKEMUKSET

“Olen ollut vakuuttunut cep-fani jo useiden vuosien ajan. Ja tähän on selvät syynsä! Sukat vähentävät tehokkaasti lihasten värähtelyä urheillessa. Siksi jalkani eivät tunnu niin väsyneiltä juoksulenkin jälkeen.
Kesällä sukat tarjoavat lisäksi erinomaisen suojan UV-säteiltä. Vinkkini: Kastele sukat ennen lenkkiä mukavaa viilennystä varten.
Pidän kuitenkin sukkien käyttämisestä myös syksyllä ja talvella. Pitkien trikoiden tai yhdessä pyöräilyshortsien kanssa ne pitävät sinut mukavan lämpimänä viileämmillä keleillä.
En silti käytä sukkia pelkästään urheillessa. Cepin sukat ovat mukavia käyttää ja suojaavat jalkoja väsymiseltä myös pitkien työpäivien aikana, messuilla ja lentomatkoilla.
Kovatehoisten treenien jälkeen käytän cepin Recovery-sukkia palautumiseen. Ne auttavat jalkojani palautumaan nopeammin. Siksi pidän sukkia jalassa usein myös nukkuessa.”

“OLIN ALUKSI SKEPTINEN...” – CEP-ENSIKERTALAINEN KATHRIN KERTOO KOKEMUKSISTAAN

“Kun cep esitteli meille uusia 3.0-juoksusukkiaan, minun oli tunnustettava, että en tiedä kompressiosukista mitään. ‘Kompressiosukat? Ei minulle!’ oli ensimmäinen reaktioni Silti otin epäileväisenä vastaan tarjouksen testata sukkia hetken aikaa.
Seuraavalla lenkillä käytin kompressiosukkia ensimmäistä kertaa elämässäni. Yllätyin sukkien istuvuudesta heti laittaessani ne jalkaani. Sukat istuvat täydellisesti ja antavat mukavan tuen tunteen rajoittamatta liikkumista. Harjoittelun aikana tuntui siltä, kuin jaloissani olisi enemmän kestävyyttä. Johtuiko se sukista? Mahdollisesti! Muutaman testauspäivän jälkeen voin sanoa: Ehdottomasti! Sukat eivät tarjoa tuke pelkästään harjoittelussa, vaan tehostavat myös palautumista lenkin jälkeen.
Vaikka suhtauduin aluksi epäilevästi, on minusta tullut kompressiosukkien käyttäjä 29 vuoden ikäisenä. Niin harjoitteluun kuin palautumiseen: Sukista on tullut olennainen osa harjoittelurutiinejani.”