ASSOS
Uusi ASSOS TRAIL -mallisto

Uudella maastopyöräilyyn suunnitellulla TRAIL-mallistolla ASSOS on lähtenyt uusille teille jättäen asfaltin ja aerodynamiikan taakseen. Sen sijaan sveitsiläinen yritys panostaa tässä mallistossa tyyliin, huippuluokan istuvuuteen ja kestävyyteen.

Tulos? ASSOS tarkasti räätälöitynä maastopyöräilijöille, jotka vaativat varusteiltaan huippuluokan suorituskykyä poluilla.

Tilaa sinäkin täydelliset ASSOS-vaatteet maastopyöräilyyn!

 • Trail Cargo -shortsit
  Trail Cargo -shortsit ovat täysin uudet säädettävät maastopyöräilyshortsit, jotka vievät istuvuuden ja mukavuuden aivan uudelle tasolle tarkan suunnittelun ja huippuluokan materiaalien ansiosta. Erityisesti näille shortseille suunniteltu vyötärönauha pitää shortsit tukevasti paikoillaan; tarkkaan suunniteltu istuvuus pitää huolen siitä, että shortsit eivät tartu satulan nokkaan; lahkeiden pituus on täydellinen polvisuojilla ja ilman; monipuolinen materiaali takaa erinomaisen liikkuvuuden. Myös naisten malli saatavilla.

 • Trail Liner -shortsit
  Maksimaalista suojaa poluilla!
  Elastinen ja pehmeä materiaali erottuu massasta poikkeuksellisen hyvällä hengittävyydellään. Mukava vyötärönauha ei hankaa – missään ajoasennossa. 8 mm:n paksuiset irrotettavat polyuretaanista valmistetut suojapehmusteet lantion kohdalla tarjoaa tehokkaan suojauksen iskuilta. Maastopyöräilyyn optimoitu 10 mm paksu säämiskä memory foam -materiaalilla tarjoaa parhaan mukavuuden ja pidon satulan päällä. Myös naisten malli saatavilla.

 • Trail SS -paita
  Rentoa mukavuutta, selkeät linjat, tekniset materiaalit!
  Kevyt ja joustava TRIANGLE- kudontatekniikka materiaaleissa tekee paidasta kestävän sekä hengittävän ja siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta pitäen sinut mukavan kuivana ja viileänä niin ylä- kuin alamäissä. Bi-stretch mesh -materiaali kainaloissa takaa erinomaisen ilmanvaihdon. Paidan löysä istuvuus mahdollistaa suojusten käytön paidan alla samalla tarjoten esteettömän liikkuvuuden kaikissa asennoissa. Myös naisten malli saatavilla.

 • Trail LS -paita
  Kevyttä, mutta silti tehokasta suojaa maastopyöräilyyn!
  Erikoisvalmisteinen tiheään kudottu dyneRope-materiaali hihoissa tarjoaa optimaalisen suojan oksia ja risuja vastaan sekä paremman kestävyyden. Muut osat paidasta on valmistettu Triangle-kudontatekniikkaa hyödyntäen ja paita siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta pitäen sinut kuivana ylä- ja alamäissä. TrailFit design näyttää tyylikkäältä kaikissa ajoasennoissa ja soveltuu erinomaisesti niin All-Mountain- ja enduropyöräilyyn kuin moneen muuhunkin.

Tutustu maastopyöräilyyn suunniteltuun TRAIL-vaatemallistoon taatulla ASSOS-laadulla!

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.