Alpina Altona
Kypärä ja lasit samassa paketissa!

Vedä alas visiiri ja anna mennä! Kiidät vauhdikkaasti asfaltilla pyörälläsi. Ajat sujuvasti liikenteen seassa. Ei stressiä, ei huolia. Alpinan uusi kypärä työmatka- ja kaupunkipyöräilyyn tarjoaa erinomaisen suojan päällesi.

Useiden teknologisten ratkaisujen ansiosta ALTONA asettaa riman aivan uudelle tasolle mitä tulee turvallisuuteen, mukavuuteen ja integrointiin. Korkealaatuinen Koroyd-materiaali tarjoaa maksimaalisen suojan. Äärimmäisen kevyt ja tukeva hunajakennorakenne koostuu valtavasta määrästä pieniä putkia, jotka ovat yhdistettynä toisiinsa. Törmäyksessä putket litistyvät ja imevät energiaa. Suojauksen lisäksi Koroyd mahdollistaa paljon suurempien ilmanottoaukkojen käytön kypärässä, mikä takaa erinomaisen ilmanvaihdon. Ilmastointikanavat ohjaavat ilmaa kypärän sisään kohti päätä. ALTONA tarjoaa myös mahdollisuuden säätää ilmastoinnin tehokkuutta liukuvan luukun avulla. Kypärän ilmanvaihto on aina optimaalinen olit sitten liikkeellä viileänä aamuna tai kuumassa ruuhkaliikenteessä.

Alpina Altona

  • JET VISION: Integroitu säädettävä visiiri Varioflex-teknologialla mukautuu täydellisesti eri valaistusolosuhteisiin
  • AIRSTREAM CONTROL: Aktiivinen ilmanvaihdon hallinta säädettävällä ulkokuorella
  • KOROYD: Koroyd-teknologia huippuluokan ilmanvaihtoa ja maksimaalista suojaa varten
  • RUN SYSTEM ERGO FLEX: Helppokäyttöinen ja napakasti istuva Run System Ergo Flex takaa erinomaisen mukavuuden
  • PLUG-IN LIGHT: Paras näkyvyys integroidun plug-in-valon ansiosta. ALPINA on kehittänyt parhaan kypärän urbaaniin ympäristöön. ALTONA tarjoaa kaiken tarvitsemasi maksimaalista suojaa varten matkalla töihin ja liikkuessa kaupungilla.

Koroyd - Hengittävää suojaa

  • Koroyd on äärimmäisen tukeva ja kevyt hunajakennorakenne, joka koostuu valtavasta määrästä pieniä putkia. Törmäyksessä putket litistyvät ja vaimentavat iskun voimia.
  • Koroyd mahdollistaa suurempien ilmanottoaukkojen käytön erinomaista ilmanvaihtoa varten.
  • Koroyd-putket saavat aikaan kapillaari-ilmiön, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja lämpöä ulos.